Lehis kiidab uut treenerit

Katrina Lehis. Foto: Bizzi
Katrina Lehis. Foto: Bizzi

Eesti naistele viimase vehklemismedali, EM-i kulla toonud Katrina Lehis tõdes, et koostöö uue treeneri Nikolai Novosjoloviga sujub kenasti.

„Ta pole mind just kaua treeninud, kuid õpetused mõjuvad vehklemisele juba hästi,” kinnitas Lehis Delfile. „Näen nüüd asju teistegi nurkade alt ja see laiendab arusaamu.”

Kuigi Novosjolovi tulekuga muutusid treeningud kardinaalselt, on vehklemisstiil jäänud samaks, selgitas Lehis: „Proovime üheskoos minu probleemsetest kohtadest jagu saada ja tugevusi veel paremaks lihvida.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ats
Ats

Tegelikult ammu oleks pidanud vahetama parema vastu.

Imelik
Imelik

See ei olnud nüüd küll õiglane! Tema parimaks saamine on ikka küll hea treeneri töö (muidu ei oleks parim). Teine teema on see, et -kas see mis tõi teda siiamaani, viib ka edasi? Otsus oli, et ei vii. Seda otsust peab aga hea treener ka austama.

wpDiscuz