2

Eesti esimõõga Nelli Differti koondisesse saamine pole kindel

Nelli Differt: Foto Bizzi
Nelli Differt: Foto Bizzi

Epeevehklemise Eesti karikavõistlused võitnud Nelli Differt juhib kodust edetabelit.

Delfi kirjutas, et Eesti naiste vehklemine pöördus pärast laupäevaseid karikavõistlusi kummuli. Kuna naiskond koostatakse koduse edetabeli järgi – kolm parimat pluss üks peatreeneri valikul –, jäi joone alla kolm raudvara: Julia Beljajeva, Kristina Kuusk ja Irina Embrich. Seevastu troonivad kolm tõrjutut: Nelli Differt, kes on naiskonnas vehelnud kõigest korra, sest kedagi teist ei olnud võtta, Katrina Lehis, keda edetabeli liidrikohast hoolimata ei võetud Rio de Janeiro olümpiamängudele, ja eelmisel hooajal tiitlivõistlusi telerist vaadanud Erika Kirpu.

Epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma ei kommenteerinud, kas Differt pääseb satsi või mitte.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uskmatu-toomas
uskmatu-toomas

Juba aegade ämarusest on Haapsalu vehklejaid kotitud !
Olen alati mõelnud,et kõige ausam spordiala on poks ja seda juhul kui virutad ja pärast kohtunik loeb viiesajani ilma,et vastane kõssakski oled võitnud.Muidu loevad ikkagi omameestele ära.

Fänn
Fänn

Ikka leitakse mingi skeem, miks Nellit koondisse ei võeta…

wpDiscuz