Metsavedajad vilistavad liikumiskeelule

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaa osavallavanem Katrin Viks tabas koos abikaasaga õhtust sportlikku käimistuuri tehes Üdruma lähedal Kastja teel metsaveoautod, millele keelust hoolimata õhtupimeduses palgikoormaid laaditi.

„Neile oli teada, et vallavalitsus ei luba neid teele,” lausus Viks. „Reede õhtul kell pool kuus sõidavad peale, kolm rekat korraga! Nad oleksid palgikoormad salaja välja ka viinud, aga nad jäid lihtsalt vahele.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Miilits
4 aastat tagasi

Kus siis politsei on? Tuleb helistada 112!

Triibik
4 aastat tagasi

Huvitav, miks metsaveo autod tihti pimedas sõita armastavad ?? 🤑

Kodanik3
4 aastat tagasi

Metsavedajad ei vilista vaid tallavad kohalikud teed porimülkaks ja pole harjumust arvestada teljekoormusega ning tee kandevõimega. Metsavedajad tegid kooli matemaatikatunnist poppi ja seetõttu ei oska veoki massi ning teljekoormust arvestada. Silmanägemine kah udune ja ei näe liiklusmärke, mis keelavad suurema kogukaaluga veokite liiklemise teede lagunemise ajal

nonii
4 aastat tagasi

Kuidas küll Pärnpuu lubab sellist asja juhtuda

misasja
4 aastat tagasi

kümneid tuhandeid trahve teha, siis hakkavad vbl austama, muidu on enamusel sellest maast poogen

Sass S
4 aastat tagasi

Ei ole Tartumaa meestel meite teedest sooja ega külma ! Aga meie peame siin päevast päeva elama .

ja jah
4 aastat tagasi
Reply to  Sass S

Kirjutage siia kommentaari ka nimed ,mis firma on metsa omanik, kes töötles metsa ja milline firma osutab väljaveo teenust. Selline info on hea kõigile lugejatele, sest seda tegevust harrastavad paljud ja nüüd pimedat aega kasutatakse viimastegi teejuppide maasse sõtkumiseks, sest külma veel pole ja maa jumala pehme.