Maiu söögituba on suurem, kui välja paistab

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Maiu Kallas. Foto: Urmas Lauri

Maiu Kallas. Foto: Urmas Lauri

Ettevõtja Maiu Kallas kolis oma söögitoa eelmisel nädalal Palivere bussipeatuse lähedalt kooli juurde, kuigi mõni aeg tagasi pidas ta plaani toidutegemine hoopis Haapsallu viia.

Maiu söögituba tegutses siiani Paiveres endises kaupluses, aga hoone on 62 500 euroga müügis. „Omanikul on plaanis see maha müüa hästi kõrge hinnaga,” rääkis Kallas, keda kutsutakse tema söögitoa tõttu lihtsalt Maiuks.

Maiu polnud sellist summat nõus maksma. Algul käis ta Taeblas vanu baariruume vaatamas, aga sinna oli vaja väga palju investeerida.

Seejärel plaanis Maiu Haapsallu minekut. „Aga siis oleks Palivere kant ju jäänud katmata ja sellest hakkas kahju,” selgitas Maiu. „Mul on kliendid siin. Haapsallu pole mõtet hakata ennast pressima.”
...
Fotod: Urmas Lauri

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kašpirovski
4 aastat tagasi

Kurb küll. Tegemist sõna-otses-mõttes “sisse söödetud kohaga” 🙂

Triibik
4 aastat tagasi

Käisin möödunud nädalal seal ja toidud on endiselt maitsvad. Aga peab olema tõeline detektiiv,et koht üles leida – ei mingeid viitasid või reklaame ! 🦔

Pikker
4 aastat tagasi
Reply to  Triibik

Lõhna peale lähed kohale !

Ärmm
4 aastat tagasi
Reply to  Triibik

Viidad ju väljas.