Uuemõisa algkooli Playbackil näeb Eesti Laulu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Uuemõisa algkooli Playback Show. Foto; erakogu
Uuemõisa algkooli Playback Show. Foto; erakogu

Täna õhtul toimub Haapsalu kutsehariduskeskuse saalis Uuemõisa algkooli Playback Show, mille teemaks on sel aastal Eesti Laul.

Kooli huvijuhi Karina Voogla sõnul said kuuendate klasside õpilased sel aastal ise võimaluse Playback Show teema valida. Eesti Laul võitis.

Teist aastat järjest korraldatakse üritus kutsehariduskeskuse saalis.
„Meil on aastate jooksul tekkinud ruumipuudus – me ei mahu oma valgesse saali enam ära, sest publiku hulk kasvab iga aasta järjest suuremaks,“ selgitas Voogla.

Esinemas saab näha kõiki kaheksat klassikollektiivi esimesest kuni kuuenda klassini.
Iga klass valis välja endale meelepärase Eesti Laulu konkursil kõlanud laulu ja oma õpetajaga koos mõeldi välja, kuidas see võimalikult efektselt lavale tuua.

Esitusi hakkab hindama žürii, kuhu kuuluvad Haapsalu linnapea Urmas Sukles, Haapsalu kultuurikeskuse peaadministraator Triin Jugapuu, ürituse pikaajaline toetaja Marek Ase Maivel OÜ-st ja kooli vilistlane Kristella Ase.

Uuemõisa algkooli Playback Show algab täna õhtul kutsehariduskeskuse saalis kell 18.00 ja sellel on kõik oodatud kaasa elama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments