Leht: Helen Nelis-Naukas rebib Katrina Lehisel ja Nikolai Novosjolovil maski eest

Lääne Elu

info@le.ee

Aprill 2014. Katrina Lehise tunnustamine, vasakul treener Helen Nelis-Naukas. Foto: erakgu
Aprill 2014. Katrina Lehise tunnustamine, vasakul treener Helen Nelis-Naukas. Foto: erakogu

Enne eelmisel nädalal toimunud epeevehklemise MK-etappi „Tallinna mõõk” oli saates „Tugitoolis sportlane” külas värvikas treener Helen Nelis-Naukas, kelle kasvandikud on eri vanuseklasside tiitlivõistlustel võitnud 30 medalit, kirjutas Õhtuleht.

Kaks kuud tagasi teatas Eesti parim naisvehkleja Katrina Lehis, et lõpetab koostöö Nelis-Naukasega ja jätkab sporditeed Nikolai Novosjolovi juhendamisel. Nüüd rääkis Nelis-Naukas esimest korda põhjalikult, kuidas seda tehti ja miks ta hinges on verine haav.

Samas ei keskendunud saade üksnes musta pesu pesemisele. „Rääkisime ka Nelis-Naukase huvitavast lapsepõlvest, õpingutest kõrgkoolis ja treeneritöö algusest. Selgus, et pärast põhikooli tahtis ta minna Räpinasse aiandust õppima ja keskkooli lõpetamise järel kaalus ajakirjanduse tudeerimist,” kirjutas spordiajakirjanik Deivil Tserp.

Nelis-Naukas pajatas oma tegemistest emotsionaalselt.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
töhh
2 aastat tagasi

no ei väsi..

end
2 aastat tagasi
Reply to  töhh

arvab kannataja rollis olevat