Leht: Helen Nelis-Naukas rebib Katrina Lehisel ja Nikolai Novosjolovil maski eest

Lääne Elu

info@le.ee

Aprill 2014. Katrina Lehise tunnustamine, vasakul treener Helen Nelis-Naukas. Foto: erakgu
Aprill 2014. Katrina Lehise tunnustamine, vasakul treener Helen Nelis-Naukas. Foto: erakogu

Enne eelmisel nädalal toimunud epeevehklemise MK-etappi „Tallinna mõõk” oli saates „Tugitoolis sportlane” külas värvikas treener Helen Nelis-Naukas, kelle kasvandikud on eri vanuseklasside tiitlivõistlustel võitnud 30 medalit, kirjutas Õhtuleht.

Kaks kuud tagasi teatas Eesti parim naisvehkleja Katrina Lehis, et lõpetab koostöö Nelis-Naukasega ja jätkab sporditeed Nikolai Novosjolovi juhendamisel. Nüüd rääkis Nelis-Naukas esimest korda põhjalikult, kuidas seda tehti ja miks ta hinges on verine haav.

Samas ei keskendunud saade üksnes musta pesu pesemisele. „Rääkisime ka Nelis-Naukase huvitavast lapsepõlvest, õpingutest kõrgkoolis ja treeneritöö algusest. Selgus, et pärast põhikooli tahtis ta minna Räpinasse aiandust õppima ja keskkooli lõpetamise järel kaalus ajakirjanduse tudeerimist,” kirjutas spordiajakirjanik Deivil Tserp.

Nelis-Naukas pajatas oma tegemistest emotsionaalselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
töhh
4 aastat tagasi

no ei väsi..

end
4 aastat tagasi
Reply to  töhh

arvab kannataja rollis olevat