2

Leht: Helen Nelis-Naukas rebib Katrina Lehisel ja Nikolai Novosjolovil maski eest

Lääne Elu

info@le.ee

Aprill 2014. Katrina Lehise tunnustamine, vasakul treener Helen Nelis-Naukas. Foto: erakgu
Aprill 2014. Katrina Lehise tunnustamine, vasakul treener Helen Nelis-Naukas. Foto: erakogu

Enne eelmisel nädalal toimunud epeevehklemise MK-etappi „Tallinna mõõk” oli saates „Tugitoolis sportlane” külas värvikas treener Helen Nelis-Naukas, kelle kasvandikud on eri vanuseklasside tiitlivõistlustel võitnud 30 medalit, kirjutas Õhtuleht.

Kaks kuud tagasi teatas Eesti parim naisvehkleja Katrina Lehis, et lõpetab koostöö Nelis-Naukasega ja jätkab sporditeed Nikolai Novosjolovi juhendamisel. Nüüd rääkis Nelis-Naukas esimest korda põhjalikult, kuidas seda tehti ja miks ta hinges on verine haav.

Samas ei keskendunud saade üksnes musta pesu pesemisele. „Rääkisime ka Nelis-Naukase huvitavast lapsepõlvest, õpingutest kõrgkoolis ja treeneritöö algusest. Selgus, et pärast põhikooli tahtis ta minna Räpinasse aiandust õppima ja keskkooli lõpetamise järel kaalus ajakirjanduse tudeerimist,” kirjutas spordiajakirjanik Deivil Tserp.

Nelis-Naukas pajatas oma tegemistest emotsionaalselt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
töhh
töhh

no ei väsi..

end
end

arvab kannataja rollis olevat

wpDiscuz