0

Ratas: usaldamatuse olukord on liikunud pigem halvemuse suunas

Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula
Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

USA-st saabunud peaminister Jüri Ratas ütles esmaspäeval Tallinna lennujaamas, et tema äraolekul on „mitteusalduse situatsioon” liikunud pigem halvemuse kui paremuse poole.

„Ma ütlesin eelmisel nädalal (riigikogu) infotunnis, et maaeluminister peab andma selgeid vastuseid, et tulla mitteusalduse situatsioonist välja. Kahjuks täna on see asi liikunud pigem halvemuse kui paremuse suunas,” ütles Ratas ERRile ning lisas, et ta töötab ja pingutab selle nimel, et taastada töörahu koalitsioonis.

Ratas andis lühiintervjuu vahetult enne koalitsiooninõukogu kogunemist. Küsimusele, kas maaeluminister Mart Järviku tagandamine on nõukogus samuti kõne alla, vastas peaminister, et ta kohtub täna Järvikuga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz