Jüri ratas: Leedu tõusev Balti majandusliidriks, Eestit vaevab valitsuse tegevusetus

Jüri Ratas (Keskerakond). Foto Malle-Liisa Raigla

Baltimaade suurettevõtete seas läbi viidud uuringu tulemused, mille põhjal peab Eesti ärikeskkonda soodsaks kõigest iga neljas ettevõtja, mõjusid halva üllatusena ilmselt paljudele. Ütlen ausalt, minus ülevaates vastu vaadanud näitajad hämmeldust ei tekitanud, sest olen Reformierakonna juhitava valitsuse olematule majanduspoliitikale pikalt tähelepanu juhtinud. Neljapäeval avaldatud numbrid vaid kinnitasid veendumust, et tänane koalitsioon on ettevõtjad jätnud majandustormi kätte.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mille
6 kuud tagasi

käes vaevleb aga Jüri…

Tänitamiskunstnik
6 kuud tagasi
Reply to  Mille

Tunneb rõõmu targutamisest. Kes küll raha ära kulutas, kes küll laenukoormust suurendas?

Vot siis
6 kuud tagasi

Eks kogu poliitiline tasand peaks peeglisse vaatama, et kui rumalaid otsuseid on omaenese tarkused tehtud. Keskerakond Jüri juhtimisel näiteks keeras õiglase ülemineku fondi asjad tuksi Aabi eestkostel või lõpetasid Riigikogus võimaluse suurprojektidele rohepöörde kontekstis eraldi EL rahastuse saamiseks. Inimlik rumalus ja rumal poliitik on nuhtluseks Eesti ühiskonnale ning nende rumalate otsuste mõju hakkab alles välja tulema, millega inimeste heaolu väheneb. Banaanivabariik.

lääneelukas
6 kuud tagasi

kirjavigad, kirjavigad pealkirjas…

enn
6 kuud tagasi

kulla jüri, kas hilja ei ole targutada? miks sa lasid oma hästi toimiva valitsuse veega alla? viimane aeg on hakata mune kasvatama!

2. kodanik
6 kuud tagasi
Reply to  enn

See viimane aeg on nüüd möödas. Mis tehtud, see tehtud. Munade kasvatamisel pole erilist mõtet, sest uut võimalust ajalugu ei paku.