0

Raamatukogu töötajad tegid näituse oma vanimatest asjadest

Raamatukogu töötajad tõid näitusele oma vaimad esemed. Arvo Tarmula
Raamatukogu töötajad tõid näitusele oma vaimad esemed. Arvo Tarmula

Haapsalu raamatukogus on näitus, mis tutvustab raamatukogutöötajaid.

Raamatukogutöötajad kirjutasid näitusele endast tutvustava teksti, tõid muljet avaldanud raamatu ja oma kõige vanema kodus oleva eseme.

Pearaamatukoguhoidja Kersti Branti sõnul on näitusel raamatukogu 16 töötajast 14 esemed. Brant on näitusele toonud oma 6. klassis maha lõigatud patsi. „Tahtsime moodsa peaga käia, patsiga ei käinud keegi,” põhjendas Brant patsi mahalõikamist.

Bibliograaf Krista Kumbergilt on kõristi, selle kõrval pilt, kus Kumberg on alla aastasena sama kõristiga.

Raamatukogu sekretär Hellikka Kallus on aga näitusele toonud riided, millega ta sünnitusmajast koju viidi, lugejakoolituse spetsialist Liina Valdre tõi näitusele väljalõike oma beebipadjast, millele oli tikitud tekst: „Head ööd, Liinake”.

Näitusel on ka vanu albumeid ja ligi 100aastane sõrmkübar.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz