Haapsalu raamatukogus on täna külalislaenutajad

Talis Vare. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9
Raamatukogu laenutaja tööd proovis täna Talis Vare. Foto: Arvo Tarmula

Täna laenutasid Haapsalu raamatukogus raamatuid Haapsalu linnapea Urmas Sukles, aselinnapea Liina Põld ja Haapsalu kolledži projektijuht Talis Vare.

Kell 16 on laenutamas Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor Ingrid Danilov, Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare ja endine Lääne maavanem Sulev Vare.

Lääne Elu külaskäigu ajal oli laenutusleti taga parajasti Talis Vare. „Tulge suvel töötajatele puhkust andma,” soovitas Varele üks lugejatest.

Vare ütles, et on ka kunagi varem laenutamas käinud ja selle ajaga midagi muutunud ei ole. Millal Vare viimati laenutusleti taga istus, jäi segaseks, sest Vare arvas, et see oli 10 aastat tagasi, raamatukogutöötajad arvasid, et sellest on vähem aega möödas.

Töö tema meelest raske ei olnud. „Kui ette näidata, siis saab järele teha,” ütles Vare.

Lääne maakonna keskraamatukogu direktor Ilme Sepp ütles, et enne Varet laenutanud Urmas Sukles on laenutamas käinud varemgi ja sai kohe aru, mida peab tegema ja kuhu raamatud panema. Laenutamisega said hakkama kõik külalislaenutajad.

Kell 16 tulevad raamatukokku laenutama korraga kolm külalislaenutajat – kaks neist töötavad kojulaenutusosakonnas ja üks lugemissaalis.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments