Nelli Differt võitis Splitis satelliitturniiri

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kristina Kuusk ja Nelli Differt (vasakult esimene ja teine) Splitis poodiumil. Foto Helen Nelis-Naukas

Horvaatias Splitis peetud epeevehklemise satelliiturniiril võitis naistest Haapsalu vehklemisklubi En Garde võistleja Nelli Differt, tema klubikaaslane Kristina Kuusk oli teine.

Differti ja Kuuse omavaheline finaaliheitlus oli tasavägine ja lõppes seisuga 15:14.

Poolfinaalis võitis Differt Venemaa võistlejat Violeta Kolobovat 15:14 ja Kuusk sama tulemusega samuti venelannat Anastasia Soldatovat.

Turniiril osalenud Katrina Lehis lõpetas 75. kohaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Torge
4 aastat tagasi

Täitsa üllatav on Katrina koht. Kas tõesti peame hakkama otsima tema nime tulevikus tabeli alumisest poolest? Kui Novosjolov tahab ise ka veel tippsporti teha, siis kahe isanda teenimine ei too mingit kasu, seda näitas juba tema peatreeneri ja sportlasena treeningute ühildamine, langes epeemeeskonna tase ja endal hüplik tase.

Peeter
4 aastat tagasi
Reply to  Torge

Olen kindel, et Katrina tegi ōige valiku.Iga muudatus toob kaasa ajutisi tagasilööke. Ei maksa halvustada noore daami otsuseid. Edu Katrinale ja ōnne Nelile ja Kristinale.

Jaanus
4 aastat tagasi

Tubli töö Nelli! Vaprust ja vastupidavust!

Rein R.
4 aastat tagasi

Super! Nelli üle on tõsiselt hea meel. Visalt on ta tööd teinud staaride varjus. Nüüd on tema aeg. Heleni üle on ka hea meel. Tema kirg sütitab sportlase. Katrina 75. koht seda vaid kinnitab. Sport on karm värk. Jaksu ja edu Nellile, Kristinale ja Helenile.