0

Matsalu loodusfilmide festival jõuab ka tänavu Iloni Imedemaale

Kaader filmist „Sügismaailm”.
Kaader filmist „Sügismaailm”.

Traditsiooniliselt saavad MAFF-i programmist osa ka Haapsalu koolilapsed ja pered. Iloni Imedemaal toimuvad kinoseansid 19.-22. septembrini. Lisaks filmidele on kavas ka temaatilised töötoad.

Kooligruppidele näidatakse neljapäeval, 19. septembril ja reedel, 20. septembril Saksamaal valminud filmi „Sügismaailm”. Film räägib erksavärvilise sügisperioodi pingetest looduses – dramaatiliste väljakutsete, muutuste ja ohtude ajast. Talv koos kõigi raskustega on nurga taga ja algab võitlus aja vastu.

Iloni imedemaa juhataja Anne Suislepa sõnul on neljapäeval kell 11 algavale seansile veel ühe klassi jagu ruumi. Kinopilet maksab Läänemaa koolilastele 1 euro.

Neljapäeval ja reedel loevad fimidele eestikeelseid tekste Läänemaa ühisgümnaasiumi draamaringi õpilased.

Imedemaa külastajaid oodatakse neljapäeval ja reedel osa saama ka temaatilistest meisterdustest. Valmistatakse erinevaid loomakesi käbidest, kastanitest, tõrudest ja muust looduses leiduvast.

Laupäeval, 21. septembril kell 12 on imedemaal Karel Rahu juhendamisel joonistamise töötuba „Karikatuursed loomad”.

Kell 14 linastub Austria film „Hämmastavad sead”. Film viib vaatajad lõbusale ja põnevale teekonnale üle maailma, et paljastada sigade edu saladused ning keerab pea peale praktiliselt kõik selle, mida sigade kohta teame ja kuidas neisse suhtume.

Laupäeval näeb ka Saksamaa filmi „Bioko kadunud kuningad”, kus näeb maailma ühe vähemtuntud primaatide drillide salajast elu ja nende salapärast saarekodu Kesk-Aafrikas. Filmis näeb üht drilliperet ja nende vastsündinut, kes avastab seda troopilist paradiisi esimest korda.

Pühapäeval, 22. septembril algusega kell 12 saavad Imedemaa külastajad osaleda kivide kaunistamise töötoas ja kell 14 näha Hollandi filmi „Kassi Amsterdam”, kus näeb Euroopa ühte elavamat ja dünaamilisemat linna kassi pilgu läbi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz