0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 17. septembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Matsalu loodusfilmide festival räägib murest planeedi pärast

Kolmapäeval Lihulas algav 17. Matsalu loodusfilmide festival toob vaatajate ette 84 loodusfilmi, näitusi, arutelusid ja kontserte. Filmifestivali direktori Silvia Lotmani sõnul on tänavu festivaliprogrammis palju filme kliimamuutuste ja maailma tuleviku teemal. „Filmid, mis muretsevad, mis meie planeedist saab,” ütles ta.

Kirjanik Ilmar Jaksi mälestades

Septembri algul lahkus 97. eluaastal meie hulgast eakaim eesti kirjanik Ilmar Jaks (sünd. 4. aprillil 1923). Ta oli päritolult läbinisti Läänemaa mees, kuigi suurema osa oma elust elas Rootsis ja mõnda aega ka Prantsusmaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz