0

Pääste: Haapsalu katlamajas põles saepurulint, Tanskas autod

Tanskas põles öösel maha kaks elumajast vaid kahe meetri kaugusel seisnud autot. Hoto Hannes Kliss

10. juulil kell 18.18 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalus Niine tänaval. Haapsalu katlamajas oli põlema süttinud saepuru vedav lint ja punker. Katlamaja operaator hakkas ise kohe tuld kustutama. Päästjad likvideerisid põlengu kell 18.40. Tulekahju tekkepõhjust teada ei ole.

Neljapäeva varahommikul kella 3.30 paiku kutsuti päästjad Tanska külla, Kaasiku teele, kus elumaja kõrval põles kaks autot.

Päästeameti Läänemaa operatiivkorrapidaja Hannes Klissi sõnul teatasid põlengust häirekeskusele naabrid, pererahvas ise magas. „Esimene info oli, et põleb maastik ja siis juba, et põleb maja,” rääkis Kliss.

Kui päästjad kohale jõudsid, siis põles majast kahe meetri kaugusel kaks autot. Tuli sai alguse äsja remondist tulnud maasturist, mis süütas ka kõrval seisnud auto. Millest auto süttida võis, pole Klissi sõnul teada, selle selgitab välja menetlus.

„On puhas ime, et maja tuld ei võtnud,” ütles Kliss. Ta lisas, et maja seina vastas seisnud aiakäru oli kuumuse tõttu juba sulanud. Tulekahju lokaliseeriti kell 3.50.

Fotod Hannes Kliss

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz