Ojamäe: Eesti Energia on tuulepargi plaani hästi ette valmistanud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Aulepa tuulepargis on 16 tuuliku koguvõimsus 48 MW. Foto: Urmas Lauri

caption id="attachment_276265" align="aligncenter" width="2048"] Aulepa tuulepargis on 16 tuuliku koguvõimsus 48 MW. Foto: Urmas Lauri[/caption]

Eesti Energia esindajad on Risti lähistele kavandatava tuulepargi kava tutvustanud Risti osavallakogule, homme esitletakse plaani Lääne-Nigula volikogule.

“Minu arust oli see asi hästi ette valmistatud, oskasid kõikidele küsimustele vastata, jänni ei jäänud,” ütles Lääne-Nigula volikogu ja Risti kogukonnakogu liige Margus Ojamäe.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kasulikud
3 aastat tagasi

idioodid ja rahaahned on asunud rahva tahte vastaselt tuulikuid promoma. Vaadake korraks ka maailmakirjandust ja uuringuid, mida tuulikutest arvatakse ja esile tuuakse. keegi peale rahajõmmide ei toeta tuulikuid.

Era-Kolonel
4 aastat tagasi

Kuidas on lugu Riigikaitsega? Kas venemaalt tulevad punakotkad on leitavad Piirsalu raketischahtides ja ei teki ohtu metsavendlusele? Oleks vennad Sõnajalad seda plaaninud, oleks kisa juba maakera teiselt poolt tagasi jõudnud!

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi
Reply to  Era-Kolonel

Kokku on lepitud,et venelase ründavad maa poolt sest meil ju mereväge ega rannakaitset ei ole .

Era Kolonel
4 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

Mereväge selleks ei olegi, etmeelitada vandid merele ja seal ära uputada, kui Risti tuulepark ei segaks!