Risti saab Leaderi toel uue kohviku

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Risti uue kohviku eskiis.

Risti uue kohviku eskiis.

Kodukant Läänemaa Leaderi toetusraha hindamiskomisjon järjestas pingerea, mille põhjal teevad nad ettepaneku PRIA-le 12 projekti rahastamiseks.

Toetussumma on ligi 355 000 eurot, taotlusi oli aga umbes miljonile eurole. Projekte oli 36. „Sellega on ühtlasi Euroopa Liidu see rahastusvoor jagatud,” ütles Kodukant Läänemaa tegevjuht Kaja Karlson.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IMELIK
4 aastat tagasi

Kiidusõnad teile, Läänemaa Kodukant! Kohvikut oli aastaid logistilistiliselt nii heasse kohta vaja. Miks küsivad toetust aga Lääneranna valla projektid!? Endised Lihula vallajuhid keerasid Läänemaale selja, panid lahkumisrahad tasku ja valisid endale koduks Pärnumaa.Vald nagu kahe küla koer,vorst siit ,sink sealt…

Valdo
4 aastat tagasi

See igati tore uudis. Mina isiklikult naudin igat hetke viibides Ristil . Kunagi tuleb see aeg, kui elus soovid rahu ja vaikust. Päikest Ristile.

Ats
4 aastat tagasi

Mina loodan,et vallavanem ja volikogu ei poe vanduse taha,et see on eraettevõtja asi,mis seal toimub. Ei see on ka valla asi. Ligipääs kohvikule ja tanklale peab saama normaalseks. Ka rekkajuht on inimene !

Ats
4 aastat tagasi
Reply to  Ats

*Vabanduse taha