Maitsete aasta jõuab Läänemaale

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Maikuus algav Haapsalu ja Läänemaa maitsete aasta tuleb uut moodi, sest eriolukorra tõttu tuleb korraldajatel välja mõelda uusi lahendusi, kuidas kohalikud maitsed huvilisteni toimetada.

„Kui siiani on toidupiirkonnad tutvustanud oma tooteid ja maitseid läbi erinevate ürituste - festivalid, laadad, eriüritused , siis sellel aastal peame kasutama rohkem muid võimalusi,“ sedastas MTÜ Kodukant tegevjuht Kaja Karlson.

Nii pidi sel neljapäeval Haapsalu kuursaalis toimuma suur ja uhke avaüritus, kuid eriolukorra tõttu ei saa inimesi kokku kutsuda.

„Teeme hoopis nii, et viime kohvikute poolt kokku pandud õhtusöögi üritusel osalema pidanud inimestele koju kätte,“ ütles Karlson.

Appi võetakse kõik sotsiaalmeedia võimalused, et pakkuda inimestele infot Läänemaa toidukultuuri, toodete ja tegijate kohta ning ka kaasalöömisvõimalusi läbi retseptivõistluste ja kodus lokkamise.

„Selle viimase kohta teeme eraldi üleskutsed,“ lubas Karlson.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Midagi
3 aastat tagasi

Sarnast, kui katlakütjat soojustehnikuks nimetada