Aprillis ei nakatunud ükski läänlane koroonaviirusesse

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1563 COVID-19 testi, millest 23 ehk 1,5 protsenti osutusid positiivseks.

Rahvastikuregistri andmetele tuginedes lisandus Pärnumaale 16, Harjumaale 3, Tartumaale 3 ning Järvamaale üks uus koroonaviiruse juht.

Hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 75 inimest, neist 9 on juhitaval hingamisel. Haiglatest on tänaseks kokku väljakirjutatud 249 inimest, neist 10 viimase ööpäeva jooksul.

Ööpäeva jooksul suri koroonaviiruse tõttu kaks Pärnu Tammiste hooldekodu elanikku. Nii Pärnu haiglas surnud 82-aastasel naisterahval kui Tammiste hooldekodus surnud 87-aastasel naisterahval olid lisaks koroonaviirusele ka haiguse kulgu raskendavad kaasuvad haigused. Kokku on koroonaviirus Eestis nõudnud 52 inimese elu.

Eestis on kokku tehtud 52 741 esmast testi, nendest 1689 ehk 3,2 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Läänemaal on testitud 848 inimest. Ööpäevaga testiti 61 läänlast. Viirus on Läänemaal tuvastatud neljal inimesel. Aprillis ei lisandunud Läänemaale ühtegi viirusekandjat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments