Turg sai kolm uut rendimaja

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kolmapäeval saabusid turule uued müügikioskid. Arvo Tarmula

Kolmapäeval saabusid Haapsalu turu platsile kolm majakest, mida hakatakse turul oma kaupa müüvatele ettevõtetele välja rentima, turul algab taas kauplemine järgmise nädala jooksul.

„Aastaid juba on räägitud sellest, et Haapsalu turul peaks kauplemiseks paremad tingimused olema ja sealjuures on juttu olnud just väikestest majakestest. Need on kauplejate jaoks mugavamad, kuna on ilmastikukindlad ja samuti ei pea igal õhtul oma kaupa kokku pakkima ning hommikul jälle uuesti välja panema,“ selgitas Haapsalu Linnahoolduse juht Alo Lõps.

Majas on pinda 12 ruutmeetrit. Igasse majja pannakse sisse ka elekter. „Ma loodan, et elektritööd saavad tehtud maikuu esimesel nädalal,“ ütles Lõps. Pärast elektritööde valmimist on avatud ka turg.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kellele mida
3 aastat tagasi

Eraldi alad võiks olla. Üks kapsa-kartuli ala ja teine hilpudele. Ikka tuntav eraldatus tuleks kasuks.

Juku
3 aastat tagasi

Peamine, et varsti jälle lehest ei loe korruptsioonist. Majad ju osteti kellegi käest?

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Juku

See on peamine jah.

Pange
3 aastat tagasi

Ka uus nimi turule, türgi basaar

Imelik
3 aastat tagasi

Siin on kahjuks ka aga… Turukauba ostja Haapsalus eeldab reeglina kahte asja- värskust ja soodsat hinda. Viimast võib mugavam kauplemine ebasoodsalt mõjutada. Eks elu näitab ja turg paneb sõna otseses mõttes asjad paika. Isiklikult arvan, et vahepealsed aastad on turulkäimise traditsiooni kõvasti pärssinud ja ostjat on väga keeruline tagasi saada.

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  Imelik

Kahte asja üldjuhul korraga ei saa:kvaliteetselt ja odavalt.

Imelik
3 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Saab ikka. Turu ainuke mõte ongi otse tootjalt tarbijale. Ehk parim kvaliteet parima hinnaga. Kui läheb “kaubanduseks”, puudub mõte.
Käisin paar aastat tagasi Lätis ja seal see turukaubandus täitsa toimib-
värske kaup, rikkalik valik, mõistlik hind.

Imelik
3 aastat tagasi
Reply to  Imelik

Unustasin lisada, et oluline märksõna on veel kohalik, ehk see ongi see oluline element turu toimimisele ja erinevus kauplustest.

linlane 2
3 aastat tagasi

Vahava!