0

Oru spordiklubi soovib saada võrkpalliplatsi

Võrkpall. Foto: erakogu

Reedeni saab Postimehes hääletada, kuhu võiks Eesti võrkpalli liit ehitada sel aastal uued võrkpalliplatsid.

Kümne kandidaadi seas on rahvahääletusel ka Oru spordiklubi, mis tutvustab end kui järjest noorenevat küla. „Tühermaale tekitatakse spordiväljak koos staadioni ja erinevate palliplatsidega,” seisab tutvustuses.

Projekt „Võrguplatsid korda” toimub üheksandat aastat. Varasematel aastatel on võrkpalliliit koos Credit24, Oma Ehitaja ja Tallinna spordi-ja noorsooameti abiga korrastanud ja rajanud 90 võrkpalliväljakut üle Eesti.

Rahvahääletusel saab võrkpalliplatsi neli enim hääli saanud kandidaati. Koos žürii poolt valitutega saab sel suvel võrkpalliplatsi kümme taotlejat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz