0

Pääste: Lääne-Nigulas põles prügikonteiner, Läänerannas kuur

Nõval põles prügikonteiner. Foto: Nõva päästekomando
Nõval põles prügikonteiner. Foto: Nõva päästekomando

4.mail kell 18.53 said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda Rannakülla, kus talgutööde tarbeks tellitud konteineris oli põlema süttinud praht. Ehitusjäätmete ja prügi jaoks tellitud metallist konteineris toimunud tulekahju tekkepõhjust pole teada. Päästjad kustutasid põlengu kell 19.03. (Foto: autor Nõva päästekomando)

Samal päeval kell 21.54 teatati häirekeskusele põlengust Lääneranna vallas Mõisakülas. Karjamaal põles kuur, mis päästjate saabumise ajaks oli tules praktiliselt hävinenud. Tulekahju likvideeriti kell 22.23. Tulekahju tekkepõhjust ei ole teada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz