0

Haapsalu õpilasfirma TaimTime on parimate õpilasfirmade seas

Haapsalu õpilasfirma teeb kell-lillepotte. Arvo Tarmula
Haapsalu õpilasfirma teeb kell-lillepotte. Arvo Tarmula

Haapsalu õpilasfirma TaimTime on pääsenud Eesti parima õpilasfirma võistluse finaali.

Finaali rahvahääletusel on Haapsalu õpilasfirma, mis teeb kell-lillepotte, hetkel juhtimas. Õpilasfirma sõnul lahendavad nad oma kaks ühes tootega probleemi, et inimesed unustavad oma lilled – lillepotilt kella vaadates meenub ka taime kastmine.

Haapsalu õpilasfirmal püsib kindlalt kannul õpilasfirma KIFT, mis valmistab puidust rahakotte.

Oma lemmikõpilasfirma poolt saab hääletada siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz