Tšaikovski festival tuleb tänavu kammerlik

Johan Randvere Haapsalu kultuurikeskuse Haapsalu linnagaleriis toimunud Tšaikovski festivali avaüritusel. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Täna allkirjastasid koostöölepingu Tšaikovski festivali suurtoetaja Raimond Lunev (vasakul), Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja Eesti Kontserdi juht Kertu Orro. Arvo Tarmula

Täna Haapsalu linnagaleriis toimunud Tšaikovski festivali avaüritusel kirjutasid Eesti Kontserdi esindaja Kertu Orro, Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja festivali suurtoetaja, Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev alla koostöölepingule ja avalikustasid festivali kava.

Tänavu 27.-30. juunini kolmandat korda toimuv Tšaikovski festival on eelnevate aastatega võrreldes kammerlikum. Seekord üllatab festival noorte balletiga ja Rakvere teatri teatrietendusega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
5 aastat tagasi

See on väga tore üritus. Loodan,et seda ka Venemaal piisavalt reklaamitakse ja vip- pääsme omanikud saavad Viigi kaldal kala püüda. Venelased on kõvad kalamehed.

REin
5 aastat tagasi
Reply to  Tont

Tšaikovski oli ka kõva kalamees. Ükskord tõmbas Tagalahest sellise haugi, mille silm oli suur nagu vankriratas.