0

Riisipere ja Turba raudteelõigul algasid ulatuslikud kaevetööd

Riisipere ja Turba vahele rajataval raudteelõigul algasid ulatuslikud kaevetööd.

Kaheksa miljonit eurot maksev projekt on raudteelõigu ehitaja OÜ Go Track Riisipere-Turba projektijuhi Andrei Kletsuni sõnul graafikus ja esimesed rööpad loodetakse maha panna suvel, vahendas „Aktuaalne kaamera“.

Raudtee peab valmis saama selle aasta oktoobri lõpuks.

Kaevetööde alustamist kevadine sulailm ei seganud.

“Me natuke kuivendasime olemasolevat kuivendussüsteemi, kaevasime täiendavad kraavid, et veetaset alandada ja praegusel hetkel see ei takista ehitustegevust. Sellest nädalast alustasime juba olemasoleva pinnase koorimist, alustasime juba materjali kohaleveoga ja hakkame muldkeha ehitama,” selgitas Kletsun.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz