Miniliiga võrkpallis olid tublimad Noarootsi poisid ja Oru tüdrukud

Lääne Elu

info@le.ee

Tüdrukute võistluse parimad olid Oru kooli tüdrukud. Foto: erakogu
Tüdrukute võistluse parimad olid Oru kooli tüdrukud. Foto: erakogu

Veebruari  lõpus toimusid võrkpallivõistlused Läänemaa koolide IV – VI klasside poistele ja tüdrukutele, kus paistsid silma Noarootsi poisid ja Oru tüdrukud

Võistlus viidi läbi Panga spordihoones, kus mängiti kahel väljakul. Minilligas on korraga väljakul neli mängijat ja väljak on vähendatud mõõtmetega.

Poiste võistkondasid oli neli: Oru kool, Noarootsi põhikool, Haapsalu põhikool ja Ridala põhikool. Tüdrukute võistkondasid oli kolm: Oru kool, Noarootsi põhikool ja Ridala põhikool.

Tüdrukutest olid kõige kindlakäelisemad Oru kooli tüdrukud, kes said võidu mõlema võistkonna üle ja saavutasid I koha. Noarootsi ja Ridala tüdrukute mäng oli väga tasavägine. Kolmandas geimis olid Noarootsi tüdrukud servides kindlamad ja võitsid mängu, tulles II kohale. Ridalale jäi tubli III koht. Kõik tüdrukud näitasid head mänguoskust ja tahtmist vastast võita.

Oru kooli tüdrukute võistkonnas mängisid:  Reti Randoja, Karen Loorens, Carola Liik, Emily-Saskia Pets, Kirke Kuusk, Agata Brete Jõpiselg ja Kirke Villakov. Õp. Renno Silde.

Poistest olid kõige tugevama närviga Noarootsi poisid, kes tasavägistest kohtumistest Oru ja Haapsalu põhikooliga, kulla võtsid (õp. Silver Schönberg). Oru ja Haapsalu lõpetasid mõlemad 4 võidu punktiga. Kõikides mängudes kogutud punktide põhjal said hõbemedalid kaela Haapsalu põhikooli poisid (õp. Erkki Lass) ja Oru pidi leppima pronksmedalitega (õp.  Renno Silde). Kõik kolm võistkonda näitasid väga head mänguoskust.

Noarootsi poiste võistkonnas mängisid:  Thor Härm, Sandre Kaur, Kerdo Kärp, Robin Merisalu ja Marko Riisenberg. Õp. Silver Schönberg.

Aitäh mängu kohtunikele Meelis Nukkile ja Targo Kokvelile ning sekretäridele Anna-Kristiina Kokvelile ja Kätriin Vichterpalile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments