Haapsalu veekeskus tähistab sünnipäeva ujumisvõistluse ja soodsamate piletitega

Haapsalu veekeskus tähistab sünnipäeva ujumisvõistlusega. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu veekeskus tähistab sünnipäeva ujumisvõistlusega. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu veekeskus tähistab homme oma 16. sünnipäeva ujumisvõistluse ja soodsamate piletitega.

„Me oleme üritanud igal aastal niimoodi sättida, et ujumisvõistlusega tähistamegi veekeskuse sünnipäeva; see on kõige õigem tähistamine- ujumine ja sport ja veekeskus,” ütles Haapsalu spordibaaside müügijuht Karel Möll.

Võistluse peakohtuniku Krista Crameri sõnul asub homme võistlustulle sadakond võistlejat – 2010. ja 2011. aastal sündinud lapsed peavad võistlusel ujuma 25 meetrit ehk ühe otsa vabalt ja 25 meetrit selili. Teistel vanuseklassidel tuleb ujuda 50 meetrit vabalt ja 50 meetrit kompleksi. „Meil on see läbi aegade niimoodi olnud,” ütles Cramer.

Cramer ütles, et kui lisada veel ujumisstiile, siis kestaks võistlus hommikust õhtuni, praegu kestab see 5-6 tundi.

Võistlusel osaleda saavad kõik, kes on kuidagi Läänemaaga seotud, kas elavad, õpivad või töötavad siin. Crameri sõnul ei ole mõistlik lasta näiteks Tallinna spordikoolide ujujaid võistlusele, sest sellisel juhul jääksid kohalikud medalita. „Et neil oleks ka võimalus. See ei ole konkurentsi, vaid aastapäeva võistlus,” ütles Cramer.

Samuti ütles Cramer, et võistlema tulevad ka need õpilased, kes muidu võistlema ei pääse.

Ujumisvõistluse tõttu on Haapsalu veekeskus kella 13-18 suletud. Sel päeval on kõik kuupiletid ja 10 korra pääsmed 20% soodsamad. Soodustuste hulka ei kuulu firmade soodustused jms.  Alates kella 18 on üksikpiletid tavapärasest poole odavamad. Mölli sõnul soetatakse poole odavamaid pileteid tavapärasest poole rohkem.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments