Läänemaa parim naissuusataja ületas oma Tartu maratoni rekordi 20 minutiga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa parim naissuusataja Jaanika Paalmäe läks Tartu maratonile püüdma aega 3 tundi ja 45 minutit, mis on tema mullusest tulemusest 7 minutit parem. Lõppaeg tuli aga oodatust ligu 20 minutit parem. Foto: teleülekande ekraanipilt
Läänemaa parim naissuusataja Jaanika Paalmäe läks Tartu maratonile püüdma aega 3 tundi ja 45 minutit, mis on tema mullusest tulemusest 7 minutit parem. Lõppaeg tuli aga oodatust ligi 20 minutit parem. Foto: teleülekande ekraanipilt

Tartu maratoni rada oli tänavu ülikiire. 46. Tartu Maratoni võitis soomlane Niko Koskela, kes sõitis rekordilise aja 2:31.08. Suurepärastes oludes toimunud maratonil oli grupifinišis kaheksas Mart Kevin Põlluste, kes kaotas Koskelale 5,7 sekundiga. Naiste seas võidutses teist aastat järjest rootslanna Maria Gräfnings, Tatjana Mannima oli teine.

Läänemaa parim naissuusataja Jaanika Paalmäe läks Tartu maratonile püüdma aega 3 tundi ja 45 minutit, mis on tema mullusest tulemusest 7 minutit parem. Tegelik lõppaeg oli aga Paalamäel oodatust paarkümmend minutit parem. Tema lõppaeg 3:26,24 andis üldarvestuses 402. koha. Temast viis kohta eespool oli rajal paarkümmend sekundit kiirem olnud Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits.

Vt ka: “Tartu maraton. Läänemaa parim naissuusataja Jaanika Paalmäe sulailma ei karda

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments