Taavi Lehemaa võidutses Kõrvemaal

Suusatajad Kõrvemaal. Foto: jooksja.ee

Suusatajad Kõrvemaal. Foto: jooksja.ee

Tõeline talveilm on jõudnud taas Eestimaa pinnale. On piisavalt lund ja temperatuur on sobiv talvemõnude nautimiseks. Üle Eestimaa korraldatakse piisavalt erinevatel tasemel võistlusi.

Otepää maailmakarika etapil murdmaasuustamises osales tosin eestlasi, kelledest parim oli Karel Tammjärv 16. ja 18. kohtadega. Veel mahtus punktikohale ehk 30 parima hulka Marko Kilp, täpsemalt saavutas ta 22. koha.

Nädalavahetusel jätkus võistlejaid teistelegi võistlustele.

Rohkearvulisemalt oli võistlejaid Kõrvemaal, kus 38 km suusavõistluse lõpetas 242 asjaarmastajat. Esikohale tuli seal Haapsalu esindaja Taavi Lehemaa ajaga 1:43.38. Teistest Läänemaa esindajatest lõpetas 43. kohal Mardo Moumets ja 130. kohal Agu Lehemaa. Nende ajad olid vastavalt 2:00.31 ja 2:21.46.

Jõulumäel võistles maakonna parim naissuusataja Jaanika Paalmäe. Tema saavutas 19,2 km distantsil II koha ajaga 1:02.48.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments