0

Maanteeamet teatas, et Läänemaa kõrvalteed said sõidukorda

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hannes Vaidla. Foto: Urmas Lauri

Maanteeamet teatas, et Lääne-, Pärnu-, Viljandi-, Harju- ja Raplamaa kõrvalteed said nõuete kohaselt hooldatud.

„Ilm on stabiliseerunud, sadu lõppenud ja temperatuur püsib valdavalt miinuspoolel ning teehooldajad suudavad tagada seisunditasemed ette nähtud aja jooksul,“ lausus maanteeameti lääne regiooni hooldejuht Hannes Vaidla. „Vaatamata sellele palume liiklejatel endiselt arvestada, et talvised teeolud on muutlikud ning teekonda planeerides tuleb varuda rohkem aega, vajadusel vähendada sõidukiirust, vältida ohtlikke manöövreid ja hoida pikivahet.”

Maanteeamet kuulutas teatas neljapäeval, et teehooldajad ei suuda kõrvalteid nii kiiresti korda kui ette nähtud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz