Maanteeamet jäi Läänemaa kõrvalteede hooldamisega hätta

Lääne Elu

info@le.ee

Vihm ja sellele järgnenud külmakraadid on teed väga libedaks muutnud. Foto arhiiv

Maanteeamet kuulutas viie maakonna, Lääne-, Pärnu-, Viljandi-, Harju ja Raplamaa kõrvalteedel välja rasked ilmastikuolud.

Ilmaolude järskude muutustega, nagu temperatuuri kõikumised ja vihmasadu, on kõrvalteed muutunud liiklejate jaoks ohtlikult libedaks; temperatuurid hakkavad langema ning teedel toimub jäätumine.

„Riigiteede hooldajad on täies koosseisus väljas ning kõrvalteid karestatakse, liivatatakse ja soolatakse,“ kinnitas maanteeameti Lääne regiooni hooldevaldkonna juht Hannes Vaidla. „Kehtestame kõrvalteedel välja rasked ilmaolud, sest seisunditasemeteni saavutamiseks kulub rohkem aega kui on kehtestatud tee seisunditasemete nõuetega.“

“Kindlasti ei tähenda raskete ilmaolude väljakuulutamine, et hooldustöid lükatakse edasi või tehakse vähem. Otse vastupidi, sellises olukorras kaasatakse kogu võimalik ressurss,” kinnitas maanteeameti Põhja regiooni hooldevaldkonna juhi kt Margus Magus.

Liiklejatel palume võimalusel vältida kõrvalteedel sõitmist. Kui sõitmine on hädavajalik, siis tuleb olla äärmiselt ettevaatlik.

Rasked ilmaolud kehtestatakse hetkel kuni reede keskpäevani.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S.
5 aastat tagasi

Ära siis sõida kui närvid nii läbi !

Arvos
5 aastat tagasi

Need ajuhiiglased on lasknud ilmselt täna siis, Ääsmäe-Haapsalu mnt. enne kiiruskaameraid teele suured 90 märgid maalida. Pimedas ehmatab ikka korralikult kui äkki avastad, et midagi suurt ja punast on teel. Ei imesta kui keegi ehmudes teelt välja keerab. Kus on geeniuste mõistus??? Lisaks tänaõhtusele kitse korjusele mõni km. enne Haruteed keset linna suunduvat sõidurada.