3

Haapsalu laseb taevasse 3200 eurot

Möödunudaastane ilutulestik. Foto: Arvo Taarmula
Möödunudaastane ilutulestik. Foto: Arvo Taarmula

Läänemaal korraldavad aastavahetuse puhul ilutulestiku Haapsalu linn ja Lääneranna vald, kes kokku lennutavad taevasse 3700 euro eest rakette.

Haapsalu linnavalitsus laseb õhku 3200 euro eest 3988 raketti. Kokku saab valgusmängu nautida seitse minutit. Linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbuse sõnul on parim vaade ilutulestikule lossiplatsilt ja Väikese viigi kaldalt.

Lääneranna vallavalitsus korraldab aastavahetuse puhul Lihulas mõisamäel ilutulestiku, mis läheb vallale maksma 500 eurot. Kui kaua ilutulestik kestab, Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets öelda ei osanud.

Mujal Läänemaal ametlikku tulevärki ei ole. „Vallavalitsus ei korralda ilutulestikku,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Sama kinnitas Vormsi vallavanem Ene Sarapuu. „Kui on olnud, siis on ettevõtjad ise seda teinud,” ütles Sarapuu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Petitsioon
Petitsioon

Lehel petitsioon.ee on võimalik anda allkiri eraviisilise paugutamise ohjeldamiseks.

Aili Hörnström
Aili Hörnström

Ilutulestikust loobumine on hea mõte, Eesti linnajuhid!

Kodanik2
Kodanik2

Ajakirjanik pole kahjuks ikka veel aru saanud, et Lihula kant pole enam Läänemaa. Tase missugune.

wpDiscuz