1

Olari Taal: Eesti riik täna on päris korras

Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula
Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula

Endine pankur ja poliitik Olari Taal, kes nüüd tegeleb riigireformimise algatusega, ütles, et pangakrahhis kaotatud raha ta taga ei nuta. Nüüd aga mõtleb ta, kuidas Eesti riik jätkusuutlikult edasi saaks kesta, kirjutab ERR.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
uskmatu-toomas
uskmatu-toomas

Natuke imelik tundub.Alles natuke aega tagasi avaldas ta arvamust,et meie maksupoliitika karistab neid kes tahavad rikkamaks saada ja soosib neid kes on juba rikkad.
Või oli tegemist möödarääkivusega ?

wpDiscuz