Olari Taal: Eesti riik täna on päris korras

Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula
Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula

Endine pankur ja poliitik Olari Taal, kes nüüd tegeleb riigireformimise algatusega, ütles, et pangakrahhis kaotatud raha ta taga ei nuta. Nüüd aga mõtleb ta, kuidas Eesti riik jätkusuutlikult edasi saaks kesta, kirjutab ERR.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Natuke imelik tundub.Alles natuke aega tagasi avaldas ta arvamust,et meie maksupoliitika karistab neid kes tahavad rikkamaks saada ja soosib neid kes on juba rikkad.
Või oli tegemist möödarääkivusega ?