Olari Taal: me peame ennast riigina kõvaks ainult sõnades

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Olari Taal. Foto: arhiiv
Olari Taal. Foto: arhiiv

Haapsalus elav endine pankur ja Silma looduskaitseala looja Olari Taal andis Eesti Ekspressile intervjuu, kus räägib riigist ja selle remondist.

Ajakirjanike küsimusele, millal Taal viimati kohtas ametnikku, kelle puhul mõtles, et tema tööd pole tegelikult vaja, vastas ta, et kohe tulevad meelde looduskaitseametnikud: „See bürokraatia on täitsa üle mõistuse. Palju funktsioone võiks üle anda kogukondadele.”

Taal on seda meelt, et Haapsalu on küll turvaline linn, kuid suvel on kohutavalt palju rahvast, mistõttu politseinike arvu siin vähendama ei peaks. Ka leiab Taal, et aeg Tallinn-Haapsalu raudteeühenduse taastamiseks hakkab küpseks saama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ka kodanik
5 aastat tagasi

võiks arvata ,et hr.Taal on mõistlik ja mõtlev inimene ,kuid arusaamatuks jääb, kellele seda Tall-Haaps raudteed vaja on s,t.mida ja keda hakatakse sellel raudteel vedama. Pooled bussid on mõnedel nädala tööpäevadel vähem kui poole täituvusega, jah suvel ehk huvireisijaid mingi hulk kasutaks rongi, kuid Eesti suvi on heal juhul4kuud-mis ülejäänud 8kuud oleks selle liini põhimõte ja kasutusvajadus.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Naljakas on see, et looduskaitseametnikke kantseldab minister, kes kuulub erakonda, mille hr. Taal ise aitas valmis meisterdada.

kes
5 aastat tagasi

need meie on?