Olari Taal: ükski erakond pole rahaasjades täitsa puhas

Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula
Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula

“Ma loodan, et see raputas poliitilise maailma läbi ja ka muudab seda. Ma igatahes väga loodan,” ütles endine pankur ja ettevõtja, praegu enda sõnul vaikne pensionär Olari Taal Porto Franco korruptsiooniskandaali ning valitsuse lagunemist Postimehele kommenteerides.

Taali sõnul oli senine valitsusliit veidi amoraalne juba algusest peale. Kõikidel osalistel olid oma huvid, mida aktiivselt aeti. Taal märkis, et Keskerakonna juhtidel on soov muutuda nii korralikuks, kui see Eestis üldse võimalik on, ja ühegi meie erakonna rahaasjad ei ole täiesti puhtad tänaseni. See kultuur küll muutub, kuid visalt.

Taal loodab, et tuleb Reformierakonna ning Keskerakonna koalitsioon. Seejuures paneb ta Reformierakonnale südamele, et see ei hakkaks Keskerakonnale läbirääkimistel praegust tegevust ette heitma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kägu
3 aastat tagasi

Uskumatu,kes õpetab ! Aga eks vanadus teeb oma töö.

Tom naabermajast.
3 aastat tagasi

Esimese kivi visaku see,kes on patust puhas…

Postimees
3 aastat tagasi

Taal on erakondadele raha kombineerinud 20 aastat…
Mees teab mis räägib..
Aga hetkel lihtsalt Sodomiidid lõid EKRE le kirve selga

Miralda
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

EKRE tõmbas ikka ise omale ämbri!

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  Miralda

Millega? Et EKRE eeldas kodanike õigust otsedemokraatiaks ja alusmõistete fikseerimiseks? Keskid kuulutasid referendumit nurjates kodanikkonna eriti ebapädevaks. Huvitav, kuidas saab sedasama rahvast nt. riigikogu valimistele lubada? Nojah, suurärikate rahastatud TV-loitsud tagavad valijate eelneva programmeerituse ning riigikogule demokraatia viigilehe. Seekord ennustasid küsitlused traditsioonilise abielu pooldajate ülekaalukat võitu. Madison lahkab võimuvahetuse ja korruptsiooniskandaali silmnähtavaid traagelniite usutavamalt: objektiiv.ee/jaak-madison-valitsuse-vahetus-on-alatu-poliittehnoloogiline-operatsioon/

Aleks
3 aastat tagasi

Taal ütleb, et ühegi meie erakonna rahaasjad ei ole täiesti puhtad tänaseni.
Kas Taalil on ka tõendeid või lahmib niisama?