6

Olari Taal: ükski erakond pole rahaasjades täitsa puhas

Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula
Olari Taal. Foto: Arvo Tarmula

“Ma loodan, et see raputas poliitilise maailma läbi ja ka muudab seda. Ma igatahes väga loodan,” ütles endine pankur ja ettevõtja, praegu enda sõnul vaikne pensionär Olari Taal Porto Franco korruptsiooniskandaali ning valitsuse lagunemist Postimehele kommenteerides.

Taali sõnul oli senine valitsusliit veidi amoraalne juba algusest peale. Kõikidel osalistel olid oma huvid, mida aktiivselt aeti. Taal märkis, et Keskerakonna juhtidel on soov muutuda nii korralikuks, kui see Eestis üldse võimalik on, ja ühegi meie erakonna rahaasjad ei ole täiesti puhtad tänaseni. See kultuur küll muutub, kuid visalt.

Taal loodab, et tuleb Reformierakonna ning Keskerakonna koalitsioon. Seejuures paneb ta Reformierakonnale südamele, et see ei hakkaks Keskerakonnale läbirääkimistel praegust tegevust ette heitma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kägu
Kägu

Uskumatu,kes õpetab ! Aga eks vanadus teeb oma töö.

Tom naabermajast.
Tom naabermajast.

Esimese kivi visaku see,kes on patust puhas…

Postimees
Postimees

Taal on erakondadele raha kombineerinud 20 aastat…
Mees teab mis räägib..
Aga hetkel lihtsalt Sodomiidid lõid EKRE le kirve selga

Miralda
Miralda

EKRE tõmbas ikka ise omale ämbri!

Enriko
Enriko

Millega? Et EKRE eeldas kodanike õigust otsedemokraatiaks ja alusmõistete fikseerimiseks? Keskid kuulutasid referendumit nurjates kodanikkonna eriti ebapädevaks. Huvitav, kuidas saab sedasama rahvast nt. riigikogu valimistele lubada? Nojah, suurärikate rahastatud TV-loitsud tagavad valijate eelneva programmeerituse ning riigikogule demokraatia viigilehe. Seekord ennustasid küsitlused traditsioonilise abielu pooldajate ülekaalukat võitu. Madison lahkab võimuvahetuse ja korruptsiooniskandaali silmnähtavaid traagelniite usutavamalt: objektiiv.ee/jaak-madison-valitsuse-vahetus-on-alatu-poliittehnoloogiline-operatsioon/

Aleks
Aleks

Taal ütleb, et ühegi meie erakonna rahaasjad ei ole täiesti puhtad tänaseni.
Kas Taalil on ka tõendeid või lahmib niisama?

wpDiscuz