Nädalalõpp tuleb pakaseline

Talv 2012. Foto: Urmas Lauri
Talv. Foto: Urmas Lauri

Neljapäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, õhtul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on -7 kuni -13, Ida-Eestis kuni -15 kraadi, saartel ja mandri loodeosas -3 kuni -6 kraadi, õhtupoolikul temperatuur langeb.

Läänemaal on neljapäeval pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm. Puhub kirdetuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, õhtul tul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -5 kuni -8 kraadi.

Reedel läheb ilm külmaks ja Läänemaal on nii öösel kui ka päeval oodata -10 kuni -13kraadi külma. Sama temperatuur on ka laupäeva öösel. Laupäeva päeval üle kümne kraadi külma ilmateenistus ei luba.

Pühapäeva öösel on oodata Läänemaale veel 12 külmakraadi, seejärel läheb ilm pisut soojemaks ja temperatuur ei lange ka öösel alla kuue külmakraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments