Galerii: Soolu küla Põllugaleriis näeb Vendo Jugapuu fotoseeriat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Soolu küla Põllugalerii. Foto: Urmas Lauri

Soolu külarahvas otsustas Oru–Soolu–Jalukse ringtee halvale seisukorrale tähelepanu tõmmata ebatavalisel moel – avades teeservas galerii. Esimene näitus, mis harukordses galeriis täna pärastlõunal avati, oli fotograaf Vendo Jugapuu pildiseeria “Musta mulla luule”.

„Kunstiga võitleme teeolude parandamise eest,” ütles Soolu külas elava ettevõtja Viivika Orula. „Las inimesed tulevad näitust vaatama, siis näevad nad ka seda, millise tee ääres me elame. See riigitee on meie valulaps,” lisas galerii avamise eestvedaja.

Fotod: Urmas Lauri

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Mati
4 aastat tagasi

Südamest tulev ettevõtmine ja head pildid – aitüma!