Tasuta bussiliiklus andis Haapsalu pättidele tiivad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Parila poe müüja Ülle Aruheina sõnul aitasid kohalikud elanikud noortekamba elu kibedaks teha ja nad minema peletada. Foto Arvo Tarmula

Tasuta bussiliiklus tegi noortekampade liikumise ühest kohast teise lihtsamaks – noored sõidavad nüüd Haapsalu ümbruse asulatesse pättust tegema.

„Samamoodi sõitsid Lääne-Nigula valla noored suvel Haapsallu tšillima,” rääkis Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter.

Tohter möönis reedel Haapsalu volikogu ees noorte kuritegevusest rääkides, et tasuta ühistransport on maakonna mõnedes kogukondades probleeme tekitanud. „Haapsalus on politsei rohkem liikumas ja siin on keerulisem mingeid asju teha,” lisas Tohter.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ekre troll sarvedega
5 aastat tagasi

kui võimule saab siis kaotame need poemüüad ära ja pussiga saab tasuta stokmanni ette sõita ja kõik on tasuta sest rahvas on võim

Rae
4 aastat tagasi

Vau, lausa pussiga saab sõita…. Tahaks näha, kuidas.

Sass S.
5 aastat tagasi

Õnneks meitele siia Kullamaale tasuta ei saa !

rahulolev
5 aastat tagasi

Kuidas kusagil,aga endisel Lõuna-Läänemaal on ühistranspordi korraldus sel aastal küll päris heaks läinud. Lihula ja Pärnu suunal saab juba mitu korda päevas edasi-tagasi sõita. Teed kaardiga piiksu ja ei maksa ka sentigi kui oled vastavas eas.Pole vaja oma autot kulutada kohalikus poes käimiseks kui linnas on kaubad odavamad ja valik suurem.

kuglimugli
5 aastat tagasi

Ehk võiksid ühiskondlikult kasulikku tööd teha palju on neid vanainimesi, kes ei jaksa oma maja esist puhastada . Saadaks luuameesteks tänavatele.Tasu maksmata tehtav töö on ju abi, eesmärk ka kasvatuslik, kasulik ajaviide ja käed ei kuku otsast. Vabatahtlik.

Tolmu Ahv
5 aastat tagasi
Reply to  kuglimugli

Tark oled või?? Normaalne inimene ei lase selliseid iial oma maja ligi,ka suures hädas mitte. Muidu on varsti raha läinud ja silm sinine.Ja meie kohtuotsused on tihti kannatanute üle irvitamine.Vähemalt seni,kuni Piia asjalikud politseinikud lahti laseb ja õiguse pättidele annab.

H.F
5 aastat tagasi

tegelikult kaart valid.eeritud siis ju teada ka

H.F
5 aastat tagasi

harju tööinime aina maksab ja maksab.

Kodanik
5 aastat tagasi

Karilaid ja Sukles väga kiitsid tasuta bussi nüüd on esimesed viljad käes. Tasuta buss on puhas sotsialistlik mõtteviis.

sõitja
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Mis viga kiita kui ise ei sõida. Bussid sõidavad nüüd nii harva, et neist pole mingit kasu. Ja kui seetõtytu sõitjaid vähe, saab ju varsti liinid sulgeda. Tobeduse tipp. Tasuta mehed 🙂

KodanikS
5 aastat tagasi
Reply to  sõitja

Sõitjaid on nii palju, et mõni buss on hommikul pilgeni täis. Bussi uksed lähevad vaevu kinni. On see normaalne? Mis siis saab, kui peaks õnnetus juhtuma? Buss number 3, mis 7:45 mööda Metsa tänavat sõidab.

K.S.
5 aastat tagasi

Ja tasuta bussiliiklus andis tiivad ka paljudele teistele… Ainult politsei on meil tiivutu…kuigi võiksid ju sama, tasuta, bussiliiklust kasutada…

K.S.
5 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Sest nagu ikka, kõik geniaalne on tegelikult lihtne. Politseinikuhärral tarvitseks lihtsalt pätipoisiga samas tasutapussipeatuses maha minna ja huligaani käed raudu lüüa… Või on see liiga lihtne???

Ats
5 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Liiga lihtne jah, alla 14a ei ole võimalik seaduse ulatuses mitte midagi teha.

K.S.
5 aastat tagasi
Reply to  Ats

Jah, aga selles tasuta bussiliiklust süüdistada? Peab ikka eriline peakuju olema…

sõitja
5 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Mõnel on tõesti eriline peakuju. Võiks ikka teada, et tasuta asju pole olemas. Keegi maksab selle lõbu ikka kinni.