Lääneranna vallas tuleb sündmusterohke spordinädalavahetus

Armand Reinmaa oli ka suvel Massu mõisas peetud esimeste Lääneranna valla külade mängude korraldaja. Foto: Urmas Lauri

Eelolev nädalavahetus tuleb Lääneranna vallas spordivõistluste rohke. Lihulas, Virtsus ja Kõmsil mängitakse heal tasemel kolme erinevat pallimängu.

Spordisõpradel on mida vaatama tulla.

Reedel 7. detsembril algusega kell 19.30 pannakse Virtsu kooli spordihoones pall mängu Pärnumaa võrkpalli meistrivõistluste kuuendas voorus. Lääneranna valla meeskond võõrustab Tahkuranna valla/Häädemeeste võistkonda. Hetkel on Lääneranna võrkpallurid suutnud tabelisse võidelda ühe võidu, seega on kindlasti vaja tabeliseisu parandada.

Meeskonna kogenuim, sidemängija Raiko Vänt: “Ootame sellist mängu, mis tagab ka tulemuse. Eks peame ka hakkama võitma. Vastas on muidugi noor ja perspektiivikas meeskond. Samas on meil lisandunud vigastusest paranenud mängijad.”

Virtsus toimuvad mängud on viimastel reedetel toonud kaasaelajaid ka kaugemalt. Kindlasti on iga võrkpallisõbra ergutus meestele vajalik. Meeskond ootab fänne ka eelolevaks kohtumiseks.

Laupäev 8. detsember on aga korvpalli ja jalgpalli päralt.

Kõmsil toimub juba 10. korda Massu sõprade korvpalliturniir. Koguni kümme aastat on jõulueelne Kõmsi olnud meie piirkonna harrastuskorvpalluritele heaks võimaluseks sporti teha. Turniirile on alati tulnud Massu sõbrad.

Peakorraldaja Armand Reinmaa on rõõmus, et kõik kulgeb sisseastutud rada.

“Meil on turniiri korraldamisel ikka oma meeldiv joon. Turniir, viskevõistlused. Muidugi on tore, et kohalikud meeskonnad osalevad,” ütles Reinmaa.

Ka sel aastal on turniirile oodata kaheksat meeskonda. Võistkondi tuleb Lihulast, Vatlast, Massust, Virtsust. Mitmelt poolt tullakse kahe võistkonnaga. Vilemehena hoiab ohje Rudolf Lumiste. Toimub viskevõistlus. Armand Reinmaa lisas, et kõik on nii nagu alati, aga juubeliturniiri puhul on auhinnalaud rikkalikum. Pall pannakse Kõmsi Rahvamajas mängu kell 10.

Lihula spordihoones toimub laupäeval, 8. detsembril traditsiooniline noorte saalijalgpalliturniir Tali CUP.

Sel aastal toimub Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi korraldusel turniirid kahele vanuserühmale. Hommikul, algusega kell 10 algab turniir 2006.-2007. aastal sündinud poistele.

Peale neid, algusega kell 14.30 panevad palli mängu 2008.-2009. aastal sündinud poisid.

Turniirile on oodata kahe vanusegrupi peale 16 võistkonda. Kokku mängib laupäeval Lihulas 160 last kaheksast erinevast Eesti jalgpalliklubist.

Turniiril osalevad Lõuna-Läänemaa JK, Läänemaa JK, Saue JK, Tabasalu JK, Laagri AMJK, Pärnu JK, Vändra JK Vaprus, Kohila JK Püsivus noored jalgpallurid.

Kohtunikena teenindavad turniiri Lõuna-Läänemaa JK oma kasvandikud Rasmus Nikkel ja Rocco Mõtt.

Sportlased ootavad kaasa elama sõpru, fänne, lapsevanemaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments