Miljonieurose investeeringu teinud Tammejuure mahetalu soetab kombaini ja laiendab teraviljaterminali

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tammejuure talu peremees Teet Kuusemaa oli sunnitud eile külma kätte minema, et seista uue teraviljakuivati ees. Foto Arvo Tarmula

Sel aastal Eesti parimaks mahetootjaks valitud Tammejuure mahetalu soetab PRIA toel ja SEB laenuga uue kombaini ja laiendab teraviljaterminali.

„Tehnoloogia on ajale jalgu jäänud. Me püüdleme ka selle poole, et saada orgaaniliselt kasvatades praegusest suuremat saaki, mis tuleb ju ka ümber töödelda,” selgitas investeerimisotsust Tammejuure mahetalu peretütar Karin Tiit.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kavalants vanapaganatele
5 aastat tagasi

Ühest küljest väga tore ettevõtmine. Mees on võtnud vaevaks äripalaani kirjutada. PRIAlt rahasid taodelda jne. aga üks selline hull juba oli. Lääne elu kiitis taevani. Elvo Leppmaa piimafarmi näide on ju ees, mis nendest hulludest saanud on. Sellel on ka omas põhjused miks nii on läinud. Aga igas juhuks proovige alternnatiivsete omanike peale juba pragu mõtlema hakata. Vastasel korral viiakse see terminal paari aasta pärast vanaraualattu ära.