Galerii: raamatukogu korraldas rekordlaenutajatele Henry Laksi kontserdi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 26
Henry Laks andis Haapsalu raamatulaenutajaile kontserdi. Foto: Urmas Lauri

Lääne maakonna keskraamatukogu rekordlugeja laenutab nädalas kümme raamatut. Kokku on raamatukogul tänase päeva seisuga 3448 lugejat, see on umbes veerand Suur-Haapsalu elanike arvust.

“Tänavu on lugejaid lisandunud 400 ringis,” ütles raamatukogu direktor Ilme Sepp. “Tänase seisuga on meil lugejaid 3448.” Tänupeole oli neist kutsutud 40 enim raamatuid laenutanud lugejat.

Viimase kahe aasta rekordiomanik on lugeja, kes on laenutanud 1056 raamatut, seega keskmiselt kümme raamatut nädalas, ütles raamatukogu laenutusosakonna juhataja Hilje Liiv.

“Täna oleme palunud teid siia, kes raamatukogu kahe aasta statistika põhjal on enim raamatuid koju laenutanud, sponsoreid, häid koostööpartnereid, kõiki teid, kes te olete aidanud meil raamatukogus võimalikult head teenust, nagu tänapäeval öeldakse, ja elamusi pakkuda,” selgitas Ilme Sepp peo põhjust.

Hilje Liiv tänas laenutusosakonna töötajaid. “Nemad on ju kogu aeg eesliinil,” ütles Liiv. “Üks asi on see, mis paistab letist väljapoole, aga nad teevad tuhandeid pisiasju, mida teie ei näe, aga ilma milleta see teeninduse hea kellavärk ei toimiks.”

Lugejate auks laulis ja luges oma luuletusi Henry Laks.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments