Õigusteaduskonna direktoriks saab Gaabriel Tavits

Lääne Elu

info@le.ee

Gaabriel Tavits. Tartu ülikool

Tartu ülikooli õigusteaduskonna direktoriks valiti sotsiaalõiguse professor Gaabriel Tavits, kes on sündinud ja kasvanud Haapsalus ning lõpetanud Haapsalu 1. keskkooli.

Tavits asub ametisse 1. jaanuaril, mil lõpeb praeguse direktori Peep Pruksi ametiaeg.

Tavits lõpetas Tartu ülikooli õigusteaduskonna 1994. aastal ning kaitses 2001. aastal õigusteaduse doktorikraadi tööõiguse teemal. Tartu ülikoolis töötab ta alates 1996. aastast, esmalt töö- ja sotsiaalhooldusõiguse lektori ja dotsendina ning alates 2016. aastast sotsiaalõiguse professorina.

2018. aastast on Tavits sotsiaalteaduste valdkonna õppeprodekaan.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz