Lääne Elu paberleht laupäeval, 17. novembril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ühe ajastu lõpp ehk hetk enne haamri langemist

Aastal 1980 Martna sovhoosi töölistele ehitatud kolmekorruselisse majja Kirnas on jäänud elama kuus inimest. Elamiskõlbmatuks kuulutatud kortermaja viimased elanikud ei taha sealt kuidagi lahkuda.

Noarootsi saab tuleval aastal maamaksuerisuse

Lääne-Nigula volikogu kinnitas neljapäeval Nõval toimunud istungil valla tuleva aasta maamaksumäärad. Haritava ja loodusliku rohumaa maksumäär on valdavalt 2, ülejäänud kõlvikuil 2,5 protsenti maa maksustamishinnast. Erisus on vaid Noarootsi osavallas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments