Kaitseliitlasi oodatakse homme Dirhamisse merel kadunut otsima

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Neljapäeval otsis SAR merel kadunut meest Põõsaspeal. Foto: Urmas Lauri

Laupäeva hommikul kell 9 hakatakse Dirhami sadamast alates Nõva poole otsima umbes kümme päeva tagasi kadunud inimest. Otsinguid viib läbi kadunud inimeste leidmisele spetsialiseerunud sihtasutus OPEROG (Operatiivne Otsingugrupp).

Otsijad on pöördunud Kaitseliidu Lääne maleva poole abi saamiseks. Kaitseliitlasi oodatakse hommikul kell 7.30 staabis. “Pane jalga kummikud, võta kaasa võileib. Otsingud kestavad orienteeruvalt kella kolmeni pärastlõunal,” teatas Haapsalu malevkond oma sotsiaalmeediapostituses.

Fotod: Urmas Lauri

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Zanders
3 aastat tagasi

Kriminaalselt karistatud on ka oodatud?