Vehklemise Põhjamaade meistrivõistlustelt tuli medalilisa

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Henrik Priimägi tuli oma vanuseklassis teisele kohale. Foto Vehklemisliit

Pühapäeval jätkasid noored vehklejad võistlemist Põhjamaade meistrivõistlustel ja tegid seda edukalt.

Individuaalturniiril sai eestlastest parima tulemuse Henrik Priimägi, kes sai meeskadettide vanuseklassis teise koha. Teel 16 parema hulgas alistas Priimägi 15:5 rootslase David Kutti, seejärel veerandfinaalis 15:8 kaasmaalase Erik Tobiase (SBSK). Poolfinaalis võitis Priimägi 15:10 Valentin Altuninit, kuid finaalkohtumises pidi tunnistama soomlase Akseli Heinämaa 15:10 paremust.

16 parema hulka jõudsid Richard Germ (15. koht) ja Demis Teral (16. koht).

Naiskadettide vanuseklassis saavutas Eesti parimana Madli Palk kolmanda kohta. 16 parema hulgas alistas Palk 14:8 kaasmaalase Gabriela Truuse, seejärel veerandfinaalis 7/5 Valgevene esindaja Katsiaryana Dzekevichi, kuid poolfinaalis pidi Palk tunnistama rootslanna Emma Franssoni 15:7 paremust.

Juunioride võistkondlikul turniiril saavutas naiskond, kuhu kuulusid Karoliine Loit, Carmen-Lii Targamaa, Andra Talen ja Sandra Skoblov teise koha. Tänu teisele asetuse turniiril, sai naiskond otsepääsu nelja parema hulka. Poolfinaali kohtumises olid Eesti neiud 45:25 Läti naiskonnast, kuid finaalkohtumises pidid tunnistama Rootsi võistkonna 41:45 paremust.

Noormeeste võistkond koosseisus Andzej Gedzo, Ilian Bobrov, Mattias Lao ja Tony Sepp pidid veerandfinaalis tunnistama lätlaste 40:41 nappi paremust. 5.-8. koha kohtumises võitis Eesti meeskond 45:30 Leedu esindajaid ja viienda koha kohtumises 45:29 Valgevene võistkonda. Kokkuvõttes 5. koht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments