5

Turulugu: kreemjas mesi on müügihitt

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mesinik Andres Tamla üheks müügihitiks on kreemjas, koorekarva mesi. Foto: Urmas Lauri

Mesinik Andres Tamla üheks müügihitiks on kreemjas, koorekarva mesi. Foto: Urmas Lauri

Mesikuma sildiga koorekarva mesi olevat tänavune müügihitt. Kreemjas mesi on alati mõnusalt pehme ja kreemjas – ta ei lähe „kõvaks” ehk ei kristalliseeru.

„Seda on mugav ka talvel süüa, kui kõik teised on juba kristalliseerunud,” selgitas mesinik Andres Tamla. Kreemjas mesi valmib lisandideta, seda tuleb vaid mikserdada.

Artikli lugemiseks tellige digipakett või logige sisse!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tarbige muidugi, kui huvi on
tarbige muidugi, kui huvi on

Selle nimel, et oleks hea määrida ja moehitti tekitada, lõhutakse mee struktuuri mingi mõttetu mikserdamisega. Tänana, ei. Mesi ikka tarust, ilma töötlemiseta ja segamiseta.

Noot paljajalu ja uhkes üksinduses
Noot paljajalu ja uhkes üksinduses

Minu mesi on magus nagu musi. Ikka tahad kapaga juurde võtta.

sada imet pole vaja
sada imet pole vaja

õige mesi on ikka kristaliseerunud olnud.

113
113

huvitav et miks siis teised mesinikud pole sellise asja peale tulnud ,väga kahtlane

114
114

Tegelikult on see juba täitsa vana tehnoloogia.

wpDiscuz