Maksuguru Marko Saag tuleb Haapsallu ettevõtjaid koolitama

Maksukoolitus toimub Iloni imedemaal. Arvo Tarmula
Maksukoolitus toimub Iloni imedemaal. Arvo Tarmula

Teisipäeval, 25. septembril toimub Iloni imedemaal ettevõtjate infohommik, kus maksude optimeerimisest tuleb rääkima ala asjatundja Marko Saag.

Marko Saag on tegelenud professionaalse nõustamisega üle 15 aasta, on avaldanud mitmeid artikleid ja raamatuid, töötab rahvusvahelise maksuõiguse lektorina ülikoolis ning on esinenud mitmetel seminaridel ja konverentsidel.

Kuigi ettevõtjad üritavad üldreeglina võimalikult vähe makse maksta, jäetakse praktikas siiski sageli mitmed maksuvabastused kasutamata. Ettekande käigus annab lektor ülevaate, milliseid maksuvabastusi Eesti maksusüsteem pakub, kuidas neid kasutada ning mis on erinevus lubatud maksuplaneerimise ja maksudest kõrvalehoidumise vahel.

Teemadena käsitleb Saag maksuvaba tulu, autosid, firmaüritusi, koolitusi, kasumi jaotamist, omakapitalist tehtavaid väljamakseid ja vara võõrandamist.

Üritust korraldab Sihtasutus Läänemaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments