Galerii: riigihaldusminister täna Läänemaal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 35
Janek Mäggi kohtus Läänemaa visiidi käigus ka Läänemaa omavalitsusjuhtidega. Foto Arvo Tarmula

Täna Läänemaale visiidi teinud riigihaldusminister Janek Mäggi sõnul on Läänemaal potentsiaali rohkem kui seda väljaspoolt tajutav on.

Oma visiiti alustas Mäggi täna hommikul külaskäiguga Haapsalu toomkirikusse ja Jaani kirikusse, kus teda võttis vastu piiskop Tiit Salumäe.

Hommikupoolikul kohtus Mäggi Haapsalu linnavalitsuse esindajatega ja seejärel ka teiste Läänemaa omavalitsustegelastega, et arutada omavalitsuste muresid. Minister vaatas üle ka riigiasutuste hooned ja võimalikud riigimaja asukohad Haapsalus.

Läänemaa visiidi käigus külastas riigihaldusminister hommikupoolikul kalapüügi, külmutamise, müügi ja transpordiga tegelevat firmat Morobell ja pärastlõunal külastab Mäggi Eesti vanimat karastatud klaasi tootvat ettevõtet Pal-Klaas.

Õhtul on minister Haapsalu noortekeskuses ja enne kojusõitu kohtub veel Keskerakonna liikmetega.

Fotod Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments