0

Fred Valile kuulitõukes teine koht

Fred Vali Aleksander Kreegi mälestusvõistlusel 2016. aastal. Foto: Urmas Lauri
Fred Vali Aleksander Kreegi mälestusvõistlusel 2016. aastal. Foto: Urmas Lauric

Reedel Kohilas toimunud Eesti heitjate seeriavõistluse finaalvõistlusel saavutas Haapsalu Kergejõustikuklubi võistleja Fred Vali kuulitõukes II koha tõugates 7,2 kg raudmuna 15.35. Ka Vali teised teised tulemused olid päris korralikud. Kettaheites saavutas ta V koha heites 45.48 ja vasaraheites uue isikliku rekordiga 49.25 IV koha.

Teine finaalvõistel võistelnud Haapsalu KJK võistleja Erki Mitman oli odaviskes V tulemusega 58.45.

Võistluste parima tulemuse eest hoolitses Magnus Kirt, visates oda uueks Kohila staadioni rekordiks 88.43.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz