1

Galerii: tasuta raamatute laadal pakutakse mitut tuhandet raamatut

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu kultuurikeskuse ees on täna kella kolmeni tasuta raamatute laat, kuhu saab igaüks tuua üleliigset kirjasõna, aga ka niisama koju kaasa võtta. Laada korraldas Läänemaa keskraamatukogu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kuglimugli
kuglimugli

Tasuta raamatute pakkumise koht võiks olla püsivana, see tooks raamatukokkugi laenutajaid juurde ja ärgitaks ehk lugema neid noori, kes seda muidu ei tee. ja see oleks ka koht, kuhu terve perega võiks raamatuid valimas käia. Raamatud poes on ikka väga kallid.

wpDiscuz