0

Fotogalerii: See teatri ees avati Haapsalu nostalgiapäevad

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Fotod Arvo Tarmula

“Austatud seltsimehed kolhoosnikud, motoristid ja kombainerid. Viljasaak on erakordselt kehv sügistööd pole isegi veel alanud. Esile saab tõsta ainult loometöölisi. Seltsimehed, elagu See teater!” deklameeris eile õhtul kell üheksa See teatri hoovi peale UAZiga transporditud partei rajoonikomitee kuues sekretär. Teda kuulas kirev kostümeeritud rahvahulk ja ovatsioone jagus. 14. nostalgiapäevad, Haapsalu vaste karnevalile, olid alanud.

c

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz